Thursday, 14 June 2012

sejenak

ASSALAMUALAIKUM.....

hye semua !! Sihat tak? Mira rindu ngan blog ni. jumaat lepas mira da orientasi smpi hari sbtu. bnyk pngalamn mira dpt serta kwan baru TAPI tak sebest Aisyah saye dn L2F4F saya :)

okelah orientasi ni sbnarnye bukanlh bertujuan untuk mendera tetapi bertujuan untuk membina keyakinan diri mahsiswa IPT supaya dpt mnyesuaikn diri di tmpat baru. takdelh nnt tak pasal2 nak quit sbbnye ta bole sesuaikn diri di tmpat baru. orientasi yg brlangsung d i kampus taman pertanian tlah bnyk mematngkn diri mira dari segi emosi , fizikal dn mental. bnyk juge perkara baru serta denda baru yg mira dpt. iaitu denda satu. denda satu ni tkdelah kejam mane. baringkn bdn ats tar jln atau tanah pastu angkt kdeua2 kaki dn tgn. sakit bdn mira. terase tough kejap. hahahaha. lepas tu denda fly fm. denda ni mmg kejam. tiarapkn badan pastu kedua2 kaki dn tangan angkt juga kepale pon kene angkat. cube korang buat. ape korang rase? Seksa kan? Then denda berguling2 kn badan ats tar jln ataupon lantai dewan. denda ini dinamakn denda kuih gulung. confirm korang akn rase nak muntah bila buat denda ni. oke hari kedua barulah heaven sikit sbb dpt main lumpur. best :D
dh mcm soldier dh kiteorang calitkan muke dgn lumpur. emm , pastu snap pic ngn group mira dlm keadaan berlumpur tuh. tapi seefooo crew tak upload lg picnye klu tak bole mira tunjuk. ataupon korang pergi kat seefoo outdoor fb .klu nak tgklah. huhu
okelah sampi di sini sahaja dulu . ade mase mira celoteh lg kat sini kayyy. take care sume... :)

No comments:

Post a Comment

search